Anda Berminat Untuk Menjadi Agent Takaful?

Satu bidang perniagaan yang amat murni kerana kita sebagai agent takaful adalah berjihad untuk menyedarkan umat Islam tentang pentingnya perlindungan takaful, bukan saja untuk keluarga tetapi juga masyarakat secara umumnya.

Kadar penembusan bagi orang-orang di Malaysia yang mempunyai perlindungan dengan pelan takaful hanya 10%. Saya ulangi ia adalah hanya 10%. Dengan itu, kita sebagai agent takaful mempunyai potensi yang besar untuk berjaya di dunia dan akhirat.

Terdapat lebih banyak ruang untuk pergi jauh sama ada ia adalah untuk mencari pelanggan lanjut atau untuk mencari perunding atau ejen atau agent takaful yang lebih takaful.

Oleh itu, anda perlu tahu bahawa kerajaan Malaysia telah dianugerahkan beberapa lesen takaful kepada pengendali takaful di Malaysia tahun lepas. Antara yang baru Great Eastern Takaful. Jadi, jika anda menyertai kami sekarang, anda adalah perintis untuk menjadi agent takaful dengan Great Eastern. Dalam tempoh 2 tahun akan datang, anda akan melihat pendapatan anda akan meningkat kepada 5 angka dan dalam 3 tahun akan datang, anda boleh menyedari bahawa anda akan mendapat 6 angka pendapatan bulanan.

Ini peluang yang sangat jarang berlaku SEKARANG. Mengambil tindakan anda. Ambil kata-kata saya. Insya-Allah kita akan berkembang bersama-sama dengan agensi kami sebagai agent takaful.

Bagaimana agen takaful ingin memberikan pajek yang unik kepada prospek? Di samping menawarkan produk Great Eastern takaful kepada pelanggan, agensi kami juga menawarkan produk dana Unit Amanah . Kami panggil sebagai pembungkusan produk. Soalan yang saya sering terima, bagaimana sekiranya agen Public Mutual atau agent unit trust mempunyai falsafah di mana dia tidak akan memperkenalkan sebarang produk selain unit amanah?

Agent Unit Trust tersebut masih boleh menggunakan idea-idea ini dengan syarat menyingkirkan komponen insurans. Tetapi daripada segi profesional dan pemasaran sikap sedemikian akan membawa kerugian dalam kerjayanya.

Dengan pembungkusan produk yang bertindak sebagai Agent Unit Trust serta Agent Takaful, maka beliau boleh menyampaikan kepada prospek dan pelanggan bahawa dia bukannya agent unit trust yang biasa.

Inilah masa yang amat sesuai untuk anda menyerta Kami! Saya mempunyai kepakaran dalam Internet Marketing dan sememangnya saya menggunakan medium Pemasaran Internet melalui Blog, Facebook Page, serta Emel Marketing untuk memasarkan produk takaful, jadi anda boleh belajar dengan saya mengenai Internet Marketing yang betul daripada pakar sebagai guru anda!

Sertai Agensi di bawah bimbingan saya, jadi peluang untuk anda belajar konsep Internet Marketing melalui saya. Daftar sekarang melalui link ini untuk saya hubungi anda dengan segera:

PENDAFTARAN TAKAFUL AGENT

Anda juga boleh menghubungi saya melalui hp, emel dan facebook seperti yang tertera di bawah ini.

Humaizi
019-3726080
Unit Manager, Great Eastern Takaful

www.ahmadhumaizi.com
www.facebook.com/fanpagehumaizi
emel: humaizi@ahmadhumaizi.com

Agent Takaful